Druga dziesiątka zamknięta. Tak, tak, kolejna recenzja. Tym razem na talerz trafia książka Izy Frycz zatytułowana "Elementarz gotowania", spis przepisów i porad. Skoro już na nią natrafiłem i przytargałem do domu, to najwyższy czas ją przetestować. Tak więc bez zbędnego rozpisywania się we wstępie zapraszam na recenzję numer 20.
czwartek, 31 marca 2016
czwartek, 17 marca 2016
19. "Mali szefowie kuchni" Joseph Seeletso
Po raz drugi na moim(naszym?) talerzu dzieło Joseph'a Seeletso. Tym razem jest to książka przygotowana z pomocą młodego pokolenia przyszłych(miejmy nadzieję) szefów kuchni. Stąd zapewne też i jej tytuł "Mali szefowie kuchni". Książka w swojej strukturze bardzo przypomina poprzednią pozycję "Kulinarna podróż zmysłów. Od Okawango po Bałtyk". Na szczęście przepisy się nie powtarzają ;) Zapraszam Was zatem na recenzję drugiej książki Józka. Sprawdźmy; co?, jak?, po co?, gdzie? i kiedy? :D
piątek, 11 marca 2016
18. "Jego Piekielna Kuchnia/Jej Anielska Kuchnia"

Subskrybuj:
Posty (Atom)